четвъртък, 30 октомври 2014 г.

“Trick or treat!” of 2014



 Трик или Почерпка- Хелоуин 2014 г.



След броени часове  е Хелоуин. Отново е това време на годината – празникът, който едновременно стряска и очарова с оригиналност. Ако не сте си избрали костюм, е време да го сторите. Чудите се как да разнообразите репертоара тази година? Дано ви помогна  с тази идея за женски костюм за Хелоуин! Благодаря на моята приятелка Марина, че никога не отказва да ми бъде модел и да споделя идеите ми-дори и когато се налага да я направя грозна, макар и веднъж в годината !!!
Още идеи можете да видите в страницата ми във Фейсбук - https://www.facebook.com/pages/MakeUp-by-Vania-Barova/218392314936575

- - -

After a few hours of Halloween. Again this time of year - the holiday that both startles and charms with originality. If you have not chosen a suit, it's time to do it. Wondering how to diversify your repertoire this year? I hope to help you with this idea of ​​female costume for Halloween! Thanks to my friend Marina, he never refused to be my model and to share my ideas, even when I have to make her  ugly, even once a year !!!
More ideas you can see in my page on Facebook - https://www.facebook.com/pages/MakeUp-by-Vania-Barova/218392314936575









                              Love, Vania !!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар